Διαμονή

Το ξενοδοχείο διαθέτει 123 δωμάτια, δίκλινα, οικογενειακά και junior σουίτες, τα οποία μοιράζονται σε τρεις διώροφες πτέρυγες: μία κεντρική και δύο πλαϊνές. Τα περισσότερα έχουν ευθεία θέα προς τη θάλασσα ενώ κάποια πλευρική. Επίσης, υπάρχουν και δέκα δωμάτια με πριβέ πισίνες.

Δίκλινα Δωμάτια

Τα δίκλινα δωμάτια είναι ευρύχωρα, αποτελούνται από τη κυρίως κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, ενώ κάποια διαθέτουν και έναν ενιαίο χώρο με καναπέ, που μπορεί να χρησιμεύσει σαν δεύτερο κρεβάτι. Ο χώρος αυτός μπορεί να χωριστεί έως ένα σημείο από το υπόλοιπο δωμάτιο με συρόμενο ξύλινο διαχωριστικό και να φιλοξενήσει ένα τρίτο άτομο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με τραπέζιο και καρέκλες, δορυφορική τηλεόραση με ελληνικά και διεθνή κανάλια, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, τηλεφωνική συσκευή και στεγνωτήρα μαλλιών. Δέκα από τα ισόγεια δίκλινα δωμάτια διαθέτουν πριβέ πισίνα και βεράντα, απουσιάζει ωστόσο ο χώρος με τον καναπέ.

Οικογενειακά δωμάτια

Είναι μεγαλύτερα από τα κλασσικά δίκλινα δωμάτια, καθώς διαθέτουν ενιαίο καθιστικό, με καναπέ-κρεβάτι. Μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα οικογένειες δύο ενηλίκων και δύο παιδιών (έως και 13 ετών) ή τριών ενηλίκων και ενός παιδιού ή βρέφους. Για τις ανάγκες των οικογενειών με βρέφη, διατίθενται επιπλέον παιδικά κρεβάτια/κούνιες δωρεάν. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με τραπεζο-καθίσματα, δορυφορική τηλεόραση με ελληνικά και διεθνή κανάλια, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, τηλεφωνική συσκευή και στεγνωτήρα μαλλιών.

Junior σουί​τες

Είναι τα μεγαλύτερα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου, διαθέτουν επίσης ενιαίο καθιστικό, εκτός του καναπέ-κρεβάτι. Έχουν μπαλκόνι με απευθείας θέα στη θάλασσα και στον χώρο της κεντρικής πισίνας και του κήπου. Μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα οικογένειες δύο ενηλίκων και δύο παιδιών (έως και 13 ετών) έως και τριών ενηλίκων και δύο παιδιών. Για τις ανάγκες των οικογενειών με βρέφη, διατίθενται επιπλέον παιδικά κρεβάτια/κούνιες δωρεάν. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με τραπεζο-καθίσματα, δορυφορική τηλεόραση με ελληνικά και διεθνή κανάλια, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, τηλεφωνική συσκευή και στεγνωτήρα μαλλιών.